De mensen achter Planresult

Planresult is opgericht in 2018 door Reinout Kuus en Frans van der Maas. Planresult maakt gebruik van een netwerk van beleggers, ontwikkelaars en kennispartners, waarbij de samenwerking gebaseerd is op vertrouwen en lange termijnrelaties. Op deze manier zijn wij in staat elk project tot een succes te maken.

Reinout Kuus

“Wie betrouwbaar is in kleine dingen, is het ook in grote.” (Lucas 16:10)

In mijn werk stel ik het aangaan van relaties centraal. Ik wil met plezier samenwerken en gebruik maken van de kennis en kunde binnen een goed netwerk van mensen. Relaties kunnen van mij verwachten dat ik geen dubbele agenda heb, betrouwbaar en proactief ben.

Reinout heeft hiervoor ruim 16 jaar gewerkt bij Volkerwessels bedrijven, o.a. Bébouw Midreth en Boele & van Eesteren in verschillende functies. In de laatste 10 jaar is hij voornamelijk actief geweest in diverse projecten in het voortraject. Reinout heeft een bouwkundige en bedrijfskundige achtergrond.

Frans van der Maas

Mijn passie is om samen met de andere bouwpartners te komen tot een optimaal project en proces.

Frans van der Maas heeft 8 jaar gewerkt bij Ballast Nedam Speciale Projecten en daarna 3 jaar als zelfstandige voor VolkerWessels bedrijven. Afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met het bouwen en ontwerpen van complexe utilitaire werken. Mijn passie is om samen met de andere bouwpartners te komen tot een optimaal project en proces. Kernwoorden daarbij zijn: vertrouwen, verbinding en vakmanschap.